teranova
PENINA

E-trgovina

Najboljšim tradicijam in vrhunski kakovosti zdaj nazdravljamo s pravim teranom s priznanim tradicionalnim poreklom. Nazdravite tudi vi z odličnostjo iz Cesarjeve kleti!

Teran Prestige Barik

Teran Prestige Barik iz Cesarjeve kleti je neprosojne rubinasto rdeče barve. V njem najdemo note lesa, kajti bilo je starano v hrastovih sodih, ter rdeče sadeže. Vino je suho, močnega telesa, z lepim taninskim oprijemom.

Količina: 0,75 L
Alkohol: 12,00 % vol.

Teranova penina

Najnovejša pridobitev v Cesarjevi kleti je teranova penina. Pripravljena je po metodi Charmat. Je starejšega letnika, vendar še vedno deluje sveže, kajti priprava in pridelava sta bili skrbno nadzirani. 

Količina: 0,75 L
Alkohol: 11,00 % vol.

Teran Premium

Teran Premium iz Cesarjeve kleti ima prijeten preplet arom. V ustih vino odraža svoj karakter. Prijetna kislina, srednjega telesa s polno intenzivnostjo okusa. Tanin je eleganten. Srednje do dolg pookus.

 Količina: 0,75 L
Alkohol: 12,00 % vol.

Teran

Vino je intenzivno rdeče barve z vijoličnim odtenkom. Sadna cvetica malin, robidnic in drugih gozdnih sadežev. Vino je srednjega telesa in sadnega karakterja. V ustih deluje sveže in se zaključi z občutkom sadežev.

Količina: 0,75 L, 1,00 L, 5,00 L ali 10,00 L
Alkohol: 12,00 % vol.

Teranov Liker

Pri Cesarjevi kleti so od nekdaj pripravljali tudi posebne sladkosti, med katerimi ima posebno veljavo liker, pripravljen iz skrbno negovanega terana. Po družinskem receptu ga v majhnih količinah pripravljamo še danes.

Količina: 0,2 L, 0,375 L ali 1,0 L
Alkohol: 15,31 % vol. 

Pošlji povpraševanje

Polja označena z * so obvezna.

 

Zanima me*

Kraški teran pripoveduje zgodbo bogate vinogradniške dediščine v vsakem požirku, ustvarjajoč nepozabno izkušnjo.

Lili

"Prenočišče pri Cesarjevih je pravo odkritje. Udobne sobe, čarobna okolica in iskrena gostoljubnost naredijo bivanje nepozabno. Zjutraj se prebudiš s svežim zrakom, občutek pa je, da si resnično doživel čar Kraškega terroirja. Toplo priporočam vsem ljubiteljem avtentičnih izkušenj."

Anuk

"Slovenski Kras je očarljiv, edinstven in poln kulturne dediščine. Narava, jame in gostoljubnost prebivalcev ustvarjajo nepozabno doživetje."

George

Obiščite nas

Okusite Kras, okusite tradicionalno kraško kapljico iz Cesarjeve kleti.

Telefon

031 445 899

041 622 243

Naslov

Utovlje 4, 6210 Sežana

E-naslov

vino@cesarjeva-klet.si

Pošlji povpraševanje